EROĞLU: ADATEPE BARAJINI BU YIL İÇERİSİNDE TAMAMLAYACAĞIZ

Açılış töreninde bir müjde veren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Adatepe Barajının da bu yıl içerisinde tamamlayacağını söyledi.

EROĞLU: ADATEPE BARAJINI BU YIL İÇERİSİNDE TAMAMLAYACAĞIZ

Açılış töreninde bir müjde veren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Adatepe Barajının da bu yıl içerisinde tamamlayacağını söyledi.

11 Mayıs 2011 Çarşamba 09:30
984 Okunma
EROĞLU: ADATEPE BARAJINI BU YIL İÇERİSİNDE TAMAMLAYACAĞIZ

Açılış töreninde bir müjde veren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Adatepe Barajının da bu yıl içerisinde tamamlayacağını söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş mitinginin ardından 40 tesisin toplu açılış törenini gerçekleştirdi. Açılış töreninde bir müjde veren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Adatepe Barajının da bu yıl içerisinde tamamlayacağını söyledi.
Başbakan Erdoğan, yeni Adliye Sarayı'nın önünde gerçekleştirilen törende, tesislerin Kahramanmaraş'a kazandırılmasından dolayı son derece memnun olduğunu söyledi.
Başbakan Erdoğan, şu anda önünde bulundukları Kahramanmaraş Adliye Sarayı'nın, Türkiye'deki müstesna adalet saraylarından biri olduğunu, böylesi anlamlı bir projenin hayat geçirilmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade etti.
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da Kahramanmaraş'ta bakanlığına bağlı 400 milyonluk bir yatırım olduğunu, açtıkları Ayvalı Barajı'nın şehre hem içme suyu sağlayacağını hem de tarım alanlarını sulayacağını dile getiren Eroğlu, şöyle konuştu:
''Biraz sonra açacağımız Kılavuzlu Barajı, yıllık 48 milyon kilovatsaat elektrik üretecek. Bugün burada Kahramanmaraşlılara bir müjde vermek istiyorum. İnşallah Adatepe Barajını da bu yıl içerisinde tamamlayacağız.''
Konuşmaların ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üngüt Mahallesinde yapımı tamamlanan yeni Adliye Sarayı ile birlikte 40 tesisin toplu açılışını gerçekleştirdi.
Açılışa Adalet Bakanı Ahmet Kahraman, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, milletvekilleri, Vali Şükrü Kocatepe ve Belediye Başkanı Mustafa Poyraz da katıldı.
Açılış sonrası Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler Adliye Sarayını gezdi.
 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373