Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz, TES-İŞ Sendikası Kahramanmaraş Şubesini ziyaret ederek sendikacılarla bir süre sohbet etti.
Sendika'ya gelişte: TES-İŞ Sendikası ve Türk iş Kahramanmaraş Temsilcisi, Başkanı Ömer Lütfi Ergin yönetim kurulu tarafından karşılanan Serdar Erdoğanyılmaz," Ben sizlerden biriyim.. 16 yıl köy hizmetlerinde çalıştım, Avukat olarak işçilerin mahkemelerini takip ettim, yıllardır iş veren olarak çalışıyorum, Avukat- İnşaat Mühendisi olarak ben sizlerden biriyim, bu dönem sizlerden destek istiyorum," dedi.
     
TES-İŞ Şube Başkanı Ömer Lütfi Ergin:" Biz ithal aday istemiyoruz, milletvekillerimiz Kahramanmaraş'ta evi işi olan insanlardan olsun, kapısını çalıp rahatça ofisine gire bilelim, gece saat 02 00 de olsa araya bilelim, biz böyle vekil adayı istiyoruz, Ak Parti de bizim bu isteğimizi göz önüne alacaktır.. Kahramanmaraş'ta oturan, evi işi burada olan Serdar Erdoğanyılmaz, Mahmut Arıkan gibi kardeşlerimizi sonuna kadar destekliyoruz," dedi.
     
Serdar Erdoğanyılmaz ve Ömer Lütfi Ergin daha sonra Sendika binasını gezerek yönetimle hatıra resmi çektirirken, sendika da bulunan işçilerle de bir süre sohbet ettiler..
Editör: Haber Merkezi