AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Serdar Erdoğanyılmaz,AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında aday tanıtım toplantısı düzenledi.

AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında düzenlenen adaylık tanıtım toplantısına Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Vekili Faruk Karakuş, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ökkeş Şimşek, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Merve Ardıç,  belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda katılımcılara seslenen AK Parti Kahramanmaraş Aday Adayı Serdar Erdoğanyılmaz, " Öncelikle Afşin'de bizleri samimiyetle karşılayan bütün AK Parti ailesine teşekkür ediyorum. AK Parti Bayrağı altında ülkemize, Kahramanmaraş'ımıza ve ilçelerimize hizmet edebilmek için bu göreve talip oldum.  Aday adaylı sürecinde her zaman bizlerin yanında olan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Benim koltuk hırsım veya makam hırsım yok. Öyle bir düşüncem de yok. Ankara'da bölgemizin sorunlarını çözmek için aday adaylığımı açıkladım. Kahramanmaraş AK Parti Teşkilatında bir konuşma yaptım. Konuşmam sırasında şunları söyledim; Herkes Kahramanmaraş sevdalısı olduğundan bahsediyor, Kahramanmaraş sevdalısı olabilmek için, Afşin sevdalısı olabilmek için, Elbistan, Göksun sevdalısı olabilmek için bu memleketin yollarında yaşamak lazım. Bu memleketin tozunu dumanını içimize çekmek lazım ve bu memleketin suyundan içmek gerekiyor. Ben Kahramanmaraş'ın bütün yollarından geçtim, Afşin'in, Göksun'un, Elbistan'ın ve diğer ilçelerin bütün yollarından geçtim ve buraların tozu elbiselerimde var. Bu bölgede suyunu içmediğim yer kalmadı. Afşin'de Küçüktatlar'ın, Ayrandede'nin suyundan içtim. Dolayısıyla memleket sevdalılığı bizlerin hücrelerine işledi. Bizler gerçekten Kahramanmaraş'ı seviyoruz. Allah bu görevi bizlere nasip ederse inşallah sizlerinde destekleriyle bölgemizin bütün sorunlarını gidermek için çalışacağız. Yeni Türkiye, Yeni Güç, Hedef 2023 yolunda sizlerle kol kola yürümek fırsatını Allah bizlere nasip eder inşallah.

Yeni Türkiye yolunda, komplo teorilerinin konuşulmadığı, Türkiye'yi dünyanın lider ülkelerin konumuna getirdiğimiz bir ortamda, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın idealleri doğrultusunda ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun icraatlarıyla istediğimiz yola getiririz inşallah. Afşin'de sizlerle bir araya gelmek ve sizlerin arasında olmak bizler için çok büyük gurur. İnşallah gelecekte de vekil olarak sizlerle buluşur ve Afşin için yapabileceklerimizi konuşuruz.

Kahramanmaraş'ta, ilçe belediye başkanlarımızın yaptığı hizmetleri yakından takip ediyoruz. İlçeye bir şeyler yapmak için sorunlarını bizlere yansıtan, Afşin'in sorunlarını en çok dile getiren Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e teşekkür ediyorum gayretlerinden dolayı. İnşallah Afşin'i çok güzel bir yer halinde getirmek için burada görev yapar."

Daha sonra konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Serdar Erdoğanyılmaz'a başarılar diledi.

Serdar Erdoğanyılmaz tanıtım toplantısının ardından AK Parti Afşin İlçe Yönetimiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Haber Merkezi