Pazarcık İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Afşin İlçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz, gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret eden Afşin İlçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz, “2 yıllık görev sürem boyunca bana destek olan tüm Afşin halkına teşekkür ediyorum. İnşallah arkamızda güzel hizmetler ve dostluklar bırakıyoruz” dedi.

Afşin’in kendisinde ayrı bir yeri olduğuna değinen Cengiz, “Afşin’de görev yaptığım için mutluyum. Görev yaptığım süre boyunca tüm kurumlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve vatandaşlarımızla omuz omuza vererek Afşin için ne yapılabilir diye gayret gösterdik. Afşin’in huzurlu bir ilçe olması için gece gündüz demeden yoğun bir gayretle mesai harcadık.” açıklamasında bulundu.

Karakol binası yeni yerinde hizmette

Nazım Kaynak Bulvarı’nda hizmet veren Şehit Bayram Çiçek Polis Merkezi Amirliği hem yetersiz olması hem de gereksinimleri karşılamaması nedeniyle Afşin Hükümet Konağındaki yeni yerine taşındı.

Konu hakkında açıklama yapan Cengiz, “Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Şehit Bayram Çiçek Polis Merkezi Amirliği hizmet binamızı ayrı ayrı yerlerdeydi. Ayrıca karakol hizmet binamızın bulunduğu yer kiraydı. Hükümet Konağında bulunan Sosyal Güvenlik Hizmet Müdürlüğü’nün bir üst kata taşınması nedeniyle kata Şehit Bayram Çiçek Polis Merkezi Amirliğini taşıdık. Yeni yerinde hizmet verecek ek hizmet binamız çok güzel. Emniyet hizmetlerinin çok daha sağlıklı şartlarda, daha verimli bir şekilde yürütülebilmesi için bürolarımız burada hizmet verecek. İnşallah Afşin’de yaşayan vatandaşlarımıza daha sağlıklı şartlarda daha kıymetli daha güzel hizmetlere vesile olacaktır” dedi.

Gazetemiz yetkilisi Selçuk Kösebalaban ve Yazı İşleri Müdürü Sinan Doruk da, samimi tavrı ve şehre hizmetleri için Metin Cengiz’e teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Editör: Haber Merkezi