Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Elbistan'a geldi.
Aşık, ilk olarak Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman'ı ziyaret etti. Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol'un da yer aldığı ziyarette ağırlıklı olarak ilçedeki asayiş hizmetleri ele alındı.
Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Aşık, bunun Elbistan'a üçüncü gelişi olduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Elbistanlı hemşehrilerimizin Ramazan Ayı'nı kutluyorum. Bugün Sayın Kaymakamımızı makamında ziyaret ettik, görüşmeler yapacağız. Emniyet müdürlüğümüzü denetleyeceğiz, oradaki arkadaşlarımızla görüşüp, konuşacağız. 9 aydır Kahramanmaraş'ta görev yapıyorum ve Elbistan'a bu üçüncü gelişim. Elbistan'daki hizmetlerimizin nasıl gittiğini, toplumun beklentilerinin neler olduğunu bunları da görmek ve görüşmek suretiyle Sayın Kaymakamımızı ziyaret ettik. Sağ olsun kendileri bizleri iyi karşıladılar. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum."
Kaymakam Metin Maytalman ise, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, ziyarette asayiş değerlendirmesi yaptıklarını söyledi.
İl Emniyet Müdürü Metin Aşık daha sonra Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük'ü makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Metin Aşık, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçerek incelemelerde bulundu. Aşık, İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol'dan ilçedeki genel asayiş durumu ve teşkilattaki çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aldı. - Kahramanmaraş
 
Editör: Haber Merkezi