Afşin'de uzun yıllardır hizmet eden Eczacı Faruk Karakuş'un sahibi olduğu Emniyet Eczanesi, Eshab-ı Kehf Bulvarındaki yeni yerinde yapılan törenle hizmete girdi.

Eczacı Faruk Karakuş, daha büyük ve modern görünümü teknolojik donanımıyla sağlık sektörüne kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını belirterek, açılışa katılanlara teşekkür etti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla sade bir açılış düzenlediklerini ve yeni yerinde Afşinli vatandaşlara hizmet edeceklerini ifade eden Karakuş, Afşin’e daha iyi hizmet vermek için çalışacaklarını belirtti.

Karakuş, açılışın ardından davetlilere işyerini gezdirerek, eczane hakkında bilgi verdi.

Açılışa, Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, MHP Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan, CHP Afşin İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır, Afşin İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Boz, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat, eczacılar ile vatandaşlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi