7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olan Süfyan Emiroğlu, Afşin'de sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

25. Dönem Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Emiroğlu, Afşin Ticaret ve Sanayi Odasını ve Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek aday adaylığı sürecinde verilen destek için teşekkür gezisinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Emiroğlu, "25. Dönem Milletvekilliği için Kahramanmaraş'ımızdan aday adaylığımızı açıkladık fakat Allah bizlere bunu nasip etmedi. Zaten bizler bu yola çıktığımızda bizim için hayırlısı neyse onu Cenabı Allah'tan istedik. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş.  Şimdi aday adaylığı sürecinde bizlere destek olan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu kapsamda Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can Bey'i ziyaret ettik.Daha sonra  Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş'ı ziyaret ettik. Aday Adaylığımız süresince vermiş oldukları destekler için teşekkür ettik. Ziyaretlerimizde Yine Afşin'imizi ve Kahramanmaraş'ımız  konuştuk." dedi.

Editör: Haber Merkezi