Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Süfyan EMİROĞLU, Ulusal Gençlik Parlamentosu Kahramanmaraş İl Temsilci Muhammed Fatih ÇOLAK ve Beraberindeki Sütçü İmam Üniversitesi öğrencisi gençlik ile bir araya geldi.

Emiroğlu, Ulusal Gençlik Parlamentosu kurulduğu günden bu yana Türkiye’de gençlerin toplumsal hayata ve karar alma süreçlerine aktif katılımını hedefleyen çalışmaları ile ülkemizde bütüncül bir gençlik politikasının geliştirilmesi sürecine önemli katkılar sağlamaktadır.

Ulusal Gençlik Parlamentosu İl Temsilcisi Muhammed Fatih ÇOLAK, Ulusal Gençlik Parlamentosu Kahramanmaraş İl Temsilcisi ve ekibi olarak bu gün 2015 yılı 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Türkiye genelinde yürütmekte olduğumuz kampanyamızı her partiden Aday Adaylarına ve Parti İl Başkanlarına anlatmak üzere görüşmelere başladık. İlk olarak Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Süfyan EMİROĞLU ile bir araya geldik. Öncelikle Süfyan Beyin ve ekibinin bizlere göstermiş oldukları hoşgörü ve nezaketten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Kendilerine yürütmekte olduğumuz kampanyamızı, kampanyamızın amaçlarını, UGP ( Ulusal Gençlik Parlamentosu)'nin kuruluş amacını yapmış olduğu faaliyetleri, gençlik alanındaki hedef ve önceliklerimizi anlattık bu bağlamda kendileri de biz gençlerin yanında yer alacaklarını bildirdiler ve daha önceden yapmış oldukları faaliyet ve çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirdiler. Yapılan toplantının her iki taraf için de verimli olduğu düşüncesindeyiz ve bizi dinledikleri ve ağırladıkları için Süfyan EMİROĞLU beye ve ekibine çok teşekkür ediyoruz dedi.

Editör: Haber Merkezi