Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği, ilçede faaliyet gösteren elektrikçiler ve AKEDAŞ personellerini geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Akçırı’da alabalık tesisinde düzenlenen iftar yemeğinde, Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği Başkanı Eyüp Berk, iftar programına katılan misafirlerini kapıda karşıladı.

İftar yemeği sonrası yapılan duanın ardından konuşma yapan Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği Başkanı Eyüp Berk, “Elektrikçiler ailesi olarak ve AKEDAŞ personellerimizle birlikte her zaman halkımıza daha kaliteli hizmet edebilmenin çabası içerisindeyiz.” dedi.

Afşinli elektrikçiler ile enerji dağıtıcı kurum olan AKEDAŞ ile uyumlu ve koordineli bir şekilde çalıştığını değinen Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği Başkanı Eyüp Berk, “ Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen beraberlik, birlik ve kaynaşma amacıyla bir araya geldiğimiz iftar programımızı yeni tip koronavirüs salgını ve kısıtlamalar nedeniyle ara vermiştik. Derneğimizce organize edilen bu iftar programında ilçemizdeki tüm elektrikçi esnaflarımızla, teknisyenlerimizle bir araya geliyoruz. Sektördeki sıkıntıları, çözüm yolları hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Ayrıca birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Derneğimizin kurulduğu günden buyana mesleğimizin sorunlarını çözme yönünde çok önemli adımlar attık. Elektrikçiler ailesi olarak ve AKEDAŞ personellerimizle birlikte her zaman halkımıza daha kaliteli hizmet edebilmenin çabası içerisindeyiz. İnşallah bu birliktelik hizmetlerimizin daha da armasına vesile olur. İftar yemeğine katılan bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Programa AKEDAŞ Bölge Müdürü Ali Özberk, AKEDAŞ Afşin Şube Müdürü Atakan Çelik, AKEDAŞ personelleri, elektrikçi esnafları ve teknisyenleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi