Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği, Afşin, Elbistan AKEDAŞ personellerini ve elektrikçileri iftar yemeğinde buluşturdu.

Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği bu yıl da geleneği bozmadı ve üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Akçırı'da düzenlenen iftar yemeğine ilgi büyük oldu. Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği Başkanı Eyüp Berk'in misafirleri kapıda karşıladığı organizasyona, AKEDAŞ Bölge Müdürü Süleyman Öner, Afşin AKEDAŞ Müdürü Ertan Karamanlı, Afşin ve Elbistan'daki AKEDAŞ personeli ile Elektrikçiler Derneği'nin üyeleri katıldı

İftar yemeği sonrası yapılan duanın ardından konuşma yapan AKEDAŞ Bölge Müdürü Süleyman Öner, " Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında bu güzel iftar programında bizleri bir araya getirerek buluşturan Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği Başkanı Eyüp Berk'in ve üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

AKEDAŞ ile ilçelerde faaliyet gösteren elektrikçilerin uyumlu ve koordineli bir şekilde çalıştığını değinen Bölge Müdürü Öner, " Her zaman vatandaşlarımızın memnuniyetini ön planda tutarak hizmet etmeye çalışıyoruz. AKEDAŞ ile elektrikçiler arasında zaman zaman aramızda ufak tefek kırgınlıklar olabiliyor. bu bizim bir aile olduğumuzun göstergesidir. Bizim tek gaye ve amacımız var halkımıza, vatandaşımıza hiçbir ayrım gözetmeksizin en güzel şekilde hizmet etmektir. Biz elektrikçilerimizi AKEDAŞ'tan ayrı görmüyoruz. Ülkemize, enerji sektöründe hizmet eden ailemizden bir olarak görüyoruz. Halkımıza verdiğiniz kaliteli hizmetlerden dolayı bütün elektrikçilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği Başkanı Eyüp Berk, dernek olarak bu yıl 3'üncüsü düzenlenen iftar yemeğinde elektrikçiler ailesini buluşturduklarını söyledi.

Davete katılan misafirlere teşekkür eden Dernek başkanı Berk konuşmasına şöyle devam etti:

" Dernek olarak bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğine katılan bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Afşin Elektrik Elektronik Bobinaj Tesisatçıları ve Teknisyenleri Derneği olarak 4 yıllık faaliyet süremizce AKEDAŞ Bölge Müdürümüz Süleyman Öner'e, Afşin AKEDAŞ Müdürümüz Ertan Karamanlı'ya ve Afşin, Elbistan halkına beraber hizmet verdiğimiz meslektaşlarımıza ayriyeten teşekkür etmek istiyorum. Derneğizin kurulduğu günden buyana mesleğimizin sorunlarını çözme yönünde çok önemli adımlar attık. Elektrikçiler ailesi olarak ve AKEDAŞ personellerimizle birlikte her zaman halkımıza daha kaliteli hizmet edebilmenin çabası içerisindeyiz. İnşallah bu birliktelik hizmetlerimizin daha da armasına vesile olur." açıklamasında bulundu.

 

Editör: Haber Merkezi