Elbistan Milli Eğitim Şube Müdürü Faik Türk, 'Bu benim Eserim Proje Yarışması'nda Elbistan'dan 14 okulun projesinin kabul edildiğini söyledi.
Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK'ın ortaklaşa yürüttüğü 'Bu Benim Eserim Proje Yarışması çerçevesinde Adana Bölge Bilim Kurulu'nun 8 ilden gelen projeleri değerlendirerek bölge sergisine davet edilecek eserleri açıkladığını belirten Faik Türk, Elbistan'dan 14 eserin sergiye davet edildiğini söyledi.
Türk, yaptığı açıklamada, "Ortaokul 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen 'Bu Benim Eserim' isimli matematik ve fen bilimleri proje yarışmasında ilçemiz ortaokulları büyük bir başarıya imza atmışlardır. Bölge Bilim Kurulu'nun Kahramanmaraş il genelinden kabul ettiği 39 projenin 14'ü ilçemiz ortaokullarına aittir. Geleceğin bilim adamlarını yetiştirmeyi amaçlayan 'Bu Benim Eserim Proje Yarışması'nda büyük başarıya imza atan okullarımızı, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz. Bu 14 okulumuz Mersin Bölge Sergisi'ne davet edilmiş olup, burada da yapılacak değerlendirme de derece elde etmeleri durumunda finallere kalacaktır" dedi.
Editör: Haber Merkezi