Elbistan'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, seyir halindeki bir otomobile kurşun yağdırdı. Olayda ilk belirlemelere göre 2’si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre olay, Pınarbaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Pınarbaşı Caddesi’nden şehir merkezine doğru seyir halinde bulunan 46 E 7816 plakalı otomobili kurşun yağmuruna tutarak olay yerinden kaçtı. A
raç içerisinde bulunan 1’i kadın 4 kişi kurşunların hedefi haline geldi. Olayda Behzat Eren (28), Hüseyin Eren (33), Mehmet Eren (56) ve Elif Eren (54) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne ve Özel Yaşam Hastanesi’ne sevk edildi. Vücudunun kafa bölgesine isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralı olarak Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 28 yaşındaki Behzat Eren, burada kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavilerine Elbistan’da devam ediliyor.Öte yandan silahlı saldırı sonucunda araçta çok sayıda kurşun izi görülürken mermilerin çevredeki apartmanlara da isabet etti. Olay sonrası Pınarbaşı Caddesi çift yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı. Polis ekipleri, ifadeler doğrultusunda saldırıyı gerçekleştiren şahıs ya da şahıslarla kaçtıkları otomobili tespit etmek için çalışma başlattı.


Editör: Haber Merkezi