Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden okul ve Söğütlü Çayı Islah Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi binası, Endüstri Meslek Lisesi ve atölye binası inşaatı ile Söğütlü Çayı Islah Projesi çalışmalarını gezerek yetkililerden bilgi alan Akkoyun, yaptığı açıklamada, 2 bin 750 metre uzunluğundaki ıslah alanının, hafriyat işinin bittiğini söyledi.

İnşaatta 2 bin metre taş döşenirken son 750 metresinde ise çalışmaların sürdüğünü belirten Akkoyun, "Köprü yapımında çalışmalar yüzde 80 oranında tamamlandı. Söğütlü çayı islahı projesi tamamlandığında çevresindeki yeşil alan ve peyzaj çalışmaları ile vatandaşlarımıza bir yaşam alanı ve cazibe merkezi daha kazandırmış olacağız. Yaklaşık 12 milyon liralık bu kamu yatırımının ilçemize kazandırılmasında emeklerini esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Sayın Mahir Ünal'a teşekkür ediyoruz." dedi.

İlçede yapımı devam iki eğitim binasının da bulunduğunu ifade eden Akkoyun, "48+10 derslikli Elbistan İmam Hatip Lisesi, yurt binası ve kapalı spor salonu inşaatı ile yine 24 derslikli meslek lisesi ve 2 atölye binasının yapımı tamamlandığında ilçedeki hem eğitim öğretim hem de derslik sayısı noktasında ciddi anlamda katkısı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi