Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168.yıldönümü nedeniyle Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman'ı ziyaret etti.
Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Kutlamalar çerçevesinde Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, beraberinde personeliyle birlikte Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman'ı ziyaret ederek çiçek takdim etti.
Ziyaret sırasında, Polis Haftası'nı 3 Nisan'dan itibaren çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ettiklerini belirten Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, şunları söyledi:
"Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde biz 3 Nisan'dan itibaren Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak etkinliklerimize başladık. Kan bağışı kampanyaları, şehitlerimiz için okunan mevlitler, şehit aileleri ziyareti, şiir ve kompozisyon yarışmaları, minik çocuklarımızın emniyeti ve bugün de sizleri ziyaret ederek programımıza devam ediyoruz. 10 Nisan'da da Cumhuriyet Meydanı'nda yapacağımız törenle etkinliklerimizi noktalayacağız. Ben bu vesileyle çalışmalarımızda her zaman bize vermiş olduğunuz destek için şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum."
Kaymakam Metin Maytalman ise Başol ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Vatandaşlarımızın canının, namusunun, malının bekçisi, kamu düzeninin idamesinin garantisi, suçluların görmek istemediği ama namuslu vatandaşlarımızın, yasalara uyan vatandaşlarımızın görmekten mutluluk duyduğu, hatta sıkıntıları olduğu zaman başvurduğu polis teşkilatının Polis Haftası'nı en samimi dileklerimle kutluyorum" dedi.
Ziyaretin ardından Kaymakam Metin Maytalman ve ile emniyet mensupları ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
Editör: Haber Merkezi