Afşin ve Elbistan’da yaşayan Elazığlı vatandaşlar düzenlenen gecede bir araya geldi.
Afşin ve Elbistan genelinde çeşitli kurum ve kuruluşlarda görevlerde bulunan Elazığlı vatandaşlar  EÜAŞ Site 2 Lokalinde düzenlenen çiğ köfte gecesinde buluştu.
Sıcak bir sohbet ortamında geçen geceye Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Afşin Garnizon Komutanı İdris Tom, Afşin Emniyet Müdürü Vekili Mehmet Akif Can, Elbistan Elazığlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zülfü Ormanoğlu ve Afşin ve Elbistan’da çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalışan 50’ye yakın Elazığlı vatandaş katıldı.
Çiğköfte gecesinden konuşma yapan, Elbistan Elazığlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zülfü Ormanoğlu, “Elazığlılar derneği olarak Afşin’de düzenlemiş olduğumuz, çiğköfte gecesinde bir Elbistan’da ce Afşin’de yaşayan Elazığlılar olarak bir araya geldik. Afşin’de bulunan Elazığlı arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ayrıca Elbistan’da ve diğer civar ilçelerimizde bulunan bütün Elazığlı arkadaşlarımıza uluşmaya çalışıyoruz. Elazığlılarla daha sık bir araya gelerek dostluk bağlarını güçlendirmek istiyoruz ve bundan sonra daha kapsamlı çalışmalar yapmak istiyoruz. ”dedi.
Editör: Haber Merkezi