“Ekip Ruhu İle Hareket Edeceğiz”

Kahramanmaraş Baro Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Av. Tuncay Atakan, Afşin Baro Temsilciliğini ziyaret ederek destek istediler.

“Ekip Ruhu İle Hareket Edeceğiz”

Kahramanmaraş Baro Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Av. Tuncay Atakan, Afşin Baro Temsilciliğini ziyaret ederek destek istediler.

19 Eylül 2012 Çarşamba 09:21
1064 Okunma
“Ekip Ruhu İle Hareket Edeceğiz”

Baro Adayı Atakan:

“Ekip Ruhu İle Hareket Edeceğiz”

Kahramanmaraş Baro Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Av. Tuncay Atakan, Afşin Baro Temsilciliğini ziyaret ederek destek istediler.

Kahramanmaraş Barosu’nun 14 Ekim Pazar günü yapılacak genel kurul öncesi başkan adayları ilçeleri gezerek destek istiyorlar. Bu kapsamda aday olduğunu açıklayan Av. Tuncay Atakan Afşin Baro Temsilciliği’ni ziyaret etti.

 

Afşin Baro Temsilciliği’nde konuşma yapan Kahramanmaraş Baro Başkan Adayı Tuncay Atakan, artık baro başkanları ve yönetim kurulunun tek başlarına iş yapmalarını istemiyoruz dedi. Atakan, “Baromuzun olağan genel kurulu dolayısı ile adaylığımız açıkladık. Amacımız ekip ruhu ile birlikte hareket ederek baromuza daha güzel hizmetler getirebilmek. Öncelikle ben Afşinli arkadaşlarımıza bu güzel samimi ve sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine çok teşekkür etmek istiyorum. İlçeler boyutunda bizim bu dönem istediğimiz, artık baro başkanları ve yönetiminin tek başlarına iş yapmalarını istemiyoruz. Biz hizmete ilçelerinde dahil olmasını istiyoruz. Bunun çözümünü de ayda bir veya üç ayda bir temsilci olan arkadaşlarımız baro yönetim kurulu toplantılarına katılıp hem ilçelerimizin sorunlarını hem de ilçelerimizin isteklerini varsa uygulanabilir projelerini bize sunarak birlikte hareket etmek istiyoruz. Sorunlar noktasında da, adliye ve özel hayatta görülen sorunlar noktasında biz net olarak şunu ifade etmek istiyoruz. Dilekçe ile müracaat edildiği taktirde baro yönetimin arkalarında olduklarını çok rahat hissedebilecekler.” dedi.

Atakan konuşmasını şöyle tamamladı:

“Temsil boyutunda yönetim anlamında sıkıntı olduğunu düşünüyoruz. Bunun doğruluğunu da bizce karşılarına bir sürü aday çıktı. Bir insan veya bir ekip doğru işler yaptığı kanaatinde olduğunu hissetse bu kadar bir rakip çıkmazdı.  Merkezdeki yönetim anlayışının doğru olmadığını düşünüyoruz. Daha doğrusu, doğrunun dışında çok klasikleşen bir baro anlayışının olduğunu düşünüyoruz. Bu anlayışın artık değişmesini ve meslek odaklı, meslek sorunlarının çözümüne yönelik bir yönetim anlayışını hakim kılmaya çalışıyoruz. Temel hedefimiz mesleki dayanışma ve mesleki sorunların çözümü olacak.” 

Yeşil Afşin Haber Merkezi

Son Güncelleme: 19.09.2012 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373