Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ekinözü İlçesinde yapımına başladığı Sosyal tesis inşaatı hızla yükseliyor.

Yoğun yerleşim alanına sahip olan Ekinözü İlçesinde taziye yeri sıkıntısı, yapılacak sosyal tesis ile çözüme kavuşturulacak. Ekinözü İlçesinde Taziye evi bulunmaması üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatı ile başlatılan çalışmalarla ilçedeki taziye yeri sıkıntısı, yapılacak sosyal tesis ile giderilecek.

SOSYAL TESİS 3 KATLI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Proje Şube Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Ekinözü Sosyal Tesis ve Taziye Evi  3 katlı olup toplam 1870 m² alana sahiptir.

Bay-bayan taziye evi olarak inşa edilecek olan sosyal tesis, kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Geniş bir kullanım alanına sahip olan Sosyal tesisin inşaatı için yapılacak alanda çalışmalar bugün itibarıyla başladı. Yapılacak olan Taziye Evi ve Sosyal tesis 3 katlı olmak üzere aynı anda 2 taziye kabul edebilecek büyüklükte sosyal tesis ve taziye evi çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Sosyal tesis bünyesinde Bay – Bayan Taziye Evi Salonları (112 m²), Yaşlılar Dinlenme Salonu (70 m²), Konferans – Toplantı Salonu (141 m²) ve Kütüphane – Okuma Salonu (173 m²) olarak inşa ediliyor.

Editör: Haber Merkezi