Ekinözü'de yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Hükümet Konağı tamamlanırken, tüm kamu kurumları tek çatı altında toplandı.
 
17 köyü ve bu köylere bağlı 77 mezrası bulunan Ekinözü’nün ilçe olmasının ardından geçen 22 yıllık süre zarfında Ekinözü Belediyesi’ne ait binada hizmet sunan kamu kurumları, yapılan yeni Hükümet Konağı ile modern ve geniş bir alana kavuştu.
Ekinözü Kaymakamı Fatih Gül, taşınma işlemlerinin ardından makam odasında ilk olarak basın mensuplarını ağırlarken, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
22 yıldan beri belediyeye ait binada hizmet sunulduğunu hatırlatan Kaymakam Fatih Gül, “Uzun yıllar belediye hizmet binamızda Kaymakamlığın birimleri hizmet vermişti. Tarım, müftülük, halk eğitim merkezi, milli eğitim ve sağlık teşkilatımız ise yer olmadığı için eski binamızın dışındaydı. Mevcut binamıza sağlık birimlerimiz hariç tüm genel idare içindeki birimleri taşımış bulunmaktayız. Belediyemiz yine mevcut binasında hizmet vermekte. Yeni Hükümet Konağımızda küçük eksikliklerimiz mevcut fakat hizmetin genel sunumuna etki edecek bir sıkıntımız, bir eksiğimiz bulunmamakta. İnşallah o küçük eksiklikleri de gidererek vatandaşlarımıza etkin ve verimli bir hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaymakam Fatih Gül, Hükümet Konağı’nın ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi