Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken gezi ve incelemeleri kapsamında Çoğulhan ve Alemdar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir ayara geldi.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Hamit Bülent Eken Çoğulhan ve Alemdar mahallesinde vatandaşlardan dua istedi. Mahalle ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Eken,"Tek hedefim var oda vatandaşlarımıza hizmet edebilmek."dedi.
7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken, AK Parti İktidarına duyulan güvenle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı milli irade ışığıyla ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan gördüğü medeni cesaret ile yola çıktığını ifade ederek, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Kahramanmaraş'a hizmet edebilmek için milletvekili aday adayı olduğunu yineledi.
Çoğulhan ve Alemdar temaslarında konuşan AK Parti Aday Adayı Eken," Bu kış gününde bizleri karşılayan ve ağırlayan Çoğulhan ve Alemdar mahallesinden vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Afşin'in içinden biri olarak ve milletimize hizmet etmek gayesiyle tekrar AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığını açıkladım ve bu kapsamda vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu aşamada vatandaşlarımızdan dualarını ve desteklerini istiyoruz. Geçtiğimiz genel seçimlerde 7. sırada olmamıza rağmen Afşinli olarak hep benim arkamda oldunuz, hep bana destek verdiniz. Vatandaşlarımızın destekleriyle Afşin'den 27 bin oy aldım. Afşin'de ziyaret ettiğimiz her yerde başımız dik bir şekilde geziyorum ve Afşin benim arkamda diye geziyorum. İnşallah bu dönem daha iyi bir sıra alarak yanınıza geleceğiz ve bu sefer göğsümüzü gere gere sizlerden destek isteyeceğiz. İnşallah bu dönem bu memleketin bir milletvekili olacak. Bu bölgenin insanı Ankara'ya geldiği zaman bir evi olacak ve her zaman rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir hemşeriniz olacak. Bizim bu yola çıkmamızda tek bir gaye var, o da memleketimize hizmet edebilmektir. Bizler bu amaçla yola çıktık. Allah'ıma çok şükür benim farklı bir hedefim ve planım yok. Benim tek hedefim var oda milletvekili olmak ve hizmet edebilmek. Bugün sizlerden  bu süreçte dua istiyoruz. Allah hayırlısıysa bu görevi bizlere nasip etsin. Allah bizlere bu görevi nasip eder ve o makama ulaşırsak, Afşin'imize ve bölgemize hizmet edebilmek için çalışmaktan bir gayem olmayacak. Bunun garantisini verebilirim herkese. Benim her insanımıza sahip çıkmam gerekiyor." diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi