AK Parti Milletvekili Güvenç:
“Eğitime önem veriyoruz”
 
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Afşin’e bağlı Nadır Köyü’nde inşaatı devam eden Nadır Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. Güvenç, “ Eğitime önem veriyoruz” dedi.
Çeşitli ziyaret ve açılışlar için Afşin’e gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Afşin Kaymakam Vekili Ahmet Akyürek, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, daire amirleri, ve partililer Nadır Ortaokulu’nda incelemelerde bulundular.
Eğitim alanında ciddi yatırımların yapıldığına vurguda bulunan Çeşitli ziyaret ve açılışlar için Afşin’e gelen AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, “Eğitim alanında çok büyük mesafeler kat ettik. İktidara geldiğimizden buyana eğitim alanında da çok büyük yatırımlar yapıyoruz ve eğitime çok önem veriyoruz. Nadır Köyümüzde yapılmakta olan okulumuzu ziyaret ettik ve gerçekten de son derece modern bir okul yapılmakta. Okulumuz 8 derslik planlanmış ama 12 derslik olma imkanı da var. Köyümüzde daha önce böyle bir okul yoktu eğitim açısından okul çok önemli. Kırsal bölgelerde okullarımızın yapılmasını sağlayarak çocuklarımızın eğitimlerini en iyi şekilde yapmalarını hedefliyoruz. Çünkü bizim insanlarımız her şeyin en iyisine layık.” dedi.
Eğitim yatırımların devam edeceğini kaydeden AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, “Ülkemizde eğitime yapılan yatırımlar en önemli yatırımlardan biridir. Ak Parti hükümeti kurulduğu günden buyana Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan, eğitim alanında çok büyük ödenekler ayırdı. Şuanda hükümetin bütçesinde en öncelikli ve en çok payı alan eğitim alanındaki yatırımlardır. İnanıyorum ki köyümüzde yapılan bu okulumuzda gelecekte çok önemli işadamları, bürokratlar, doktorlar, Türkiye’mizi yönetecek insanlar çıkacak. Çünkü eğitim çok önemli bir olay. Kahramanmaraş ve ilçelerimizde eğitim yatırımları devam edecek. İnşallah eğitim alanında en iyi noktaya geleceğimiz inancındayım.” açıklamasında bulundu.
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi