AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kaynak:
“Eğitimde yatırımlar devam ediyor”
 
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin’in en eski okullarından bir tanesi olan Afşin Atatürk Ortaokulu’nun sökülerek yerine 12 derslik okul yapılacağını kaydetti.
Afşin’in en eski okullarından bir tanesi olan Afşin Atatürk Ortaokulu yıkılarak yerine 12 derslik okul yapılacak. Kahramanmaraş İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan okul için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacağı bildirildi.
Afşin’e eğitim konusunda AK Parti döneminde büyük yatırımlar yapıldığı kaydeden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, önümüzdeki günlerde İl Özel İdaresi tarafında ihalesi yapılacağını belirtti.
 Afşin Atatürk Ortaokulu’nun fiziki şartlarının son derece kötü olduğunu hatırlatan Başkan Kaynak, “ AK Partinin Afşin’deki yatırımları devam ediyor. Atatürk İlk okulunun bilindiği üzere bina olarak ömrünü tamamlamış durumda. Artık burada eğitim yapılamaz düzeye geldi. Bu okulumuzu Milletvekillerimizin ve Valimiz Şükrü Kocatepe’nin katkı ve destekleriyle 12 derslikli yeni bir okul yapılacak. Okulumun yapılması için katkı ve emekleri olan herkese teşekkür ederim.” dedi.
Editör: Haber Merkezi