Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Dilfiruz

“ Her zaman sizlerin yanınızdayız”

Eğitim-Bir-Sen Afşin Temsilciliği, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Afşin’e ataması yapılan öğretmenlere öğle yemeği verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Afşin’e 136 öğretmen ataması yapıldı. Ataması yapılan öğretmenlere Afşin Anadolu Öğretmen Lisesi’nde 5 günlük uyum semineri verildi. Seminer sonrası, Afşin Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenleri ilçeyi ve Afşin Eshab-ı Kehf Külliyesi’ni gezdirdi.

Gezi sonrası Afşin Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği Afşin Öğretmen Evinde öğretmenlere öğle yemeği verdi. Yemeğe Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat, Afşin Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulvahap Hinç, Eğitim-Bir-Sen Afşin Temsilciliği Yöneticileri ile öğretmenler katıldı.

Sendika adına konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Afşin Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Dilfuruz, “ Öncelikle bizleri kırmadan yemeğimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bu yolda karşınıza sürekli engeller çıkacak. Engelsiz hiçbir yol yok. Bu dönemlerde her zaman sizlerin yanınızda olacağız. Eğitimin her aşamasında, çalışma performansınıza etki eden her konuda yanınızdan olacağız. Kapılarımız her zaman sizlere açık. Yemeğimize geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, yeni hayatlarınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi. 

 

 

Editör: Haber Merkezi