“Ebu Leheb’in karısıyla, Merkel aynı merkeze hizmet ediyorlar”
 
Gazetemizin yazarı Ahmet Hocaoğlu, uzun bir aradan sonra “Çok Yüzlü Batı” konulu yazıyı kaleme aldı. İşte Ahmet Hocaoğlu’nun o yazısı:
 
 
 
Çok Yüzlü Batı
 
İnsanlık bir daha ölüyor. Bir kez daha katlediyorlar insanlığı. Dünya adım adım bir kez daha kanla sulanıyor batının elinde. Hem batının hem Amerika’nın. Olmadı, dönüp bir daha kan akması için olanca gayretlerini seferber ediyorlar. Kan durmasın diye enstitüler kuruyorlar. Kan akması için halklar üzerinde bilimsel çalışmalar yapıyorlar. Sosyolojik tahlillerde bulunuyorlar. Stratejistler yetiştiriyorlar. Vakıflar dernekler kuruyorlar, STK’lar oluşturuyorlar. Yeter ki batılı ve batıcıların, Amerika’nın istediği kan aksın, yeryüzü kanla sulanmaya devam etsin. Müslüman kanı yeryüzü coğrafyasında kurumasın istiyorlar. Bunu da hep yapıyorlar. Olmadı sıraya koyuyorlar. “Sıra tekrar sana geldi” diye aynı yerde yine kan yine gözyaşı hiç eksilmiyor ve hiç kurumuyor.
 
Dünyayı kana bulayanlar, kandan beslenenler, halkı Müslüman ülkelerde, kendilerine benzer tipler yetiştirmeyi de ihmal etmiyorlar. Projeleri içerisinde bu da mevcut. ABD, AB, NATO gibi Siyonist ülke ve kuruluşlara göbekten bağlılar da yetiştirip devreye sokuveriyorlar. Alın size ha Firavun ha Sisi, ha Nemrut ha Adi Mansur ne fark eder. Sadece isimler farklı. Zulümler aynı. Ebu Leheb’in karısıyla, Merkel aynı merkeze hizmet ediyorlar. Darun-nedve ile BM aynı çizgide örtüşüyor. Ebu Cehil’in misyonu ile Obama ve onun yolunda olanların misyonu, saf ve katıksız biri birinin iz düşümü. Mekke müşrikleri, Medine Yahudileri, Hayberli Yahudiler dün ne düşünüyorlar idiyse bugün de ABD, İsrail, topyekûn batı aynısını düşünüyor. Dün Übey Bin Selûl nasıl davranıyor ise bugün de SUUD ve benzerleri aynı davranışı gösteriyorlar.
 
“Zalimlere meyletmeyin sonra size de ateş dokunur.” Bu kana dur demeyenlere öyle bir ateş dokunur ki. Bu Allah’ın sözü kimse değiştiremez. Değiştirmeye de kimsenin gücü yetmez. Dünyanın gözü önünde günlerce bir balinayı kurtarma çalışmalarını naklen gösterenler, en son Mısır’daki zulüm karşısında seslerini çıkarmıyorlar. Sahiden ABD, batı, sizin hangi yüzünüz güvenilir? Sizin kaç yüzünüz var? Ya da sizde yüz var mı? İnsanları, insanlığı, Müslümanları katletmeyi hayat tarzınız haline getirdiniz. Tarih bu katliamınızı tekrar tekrar not düşmekten gına geldi. Siz zulmetmekten usanmadınız. Dünyaya artık ne sözünüz, ne de yüzünüz güven vermiyor. Mazlumların kan ve gözyaşı ABD ve Batının yüz haritası oldu. Her tarafta saymakla bitmeyen, bedeli çok ağır cinayetler işlemeye devam ediyorsunuz. Vadettiklerinizin hepsi, Mekke müşriklerinin yaptıklarının aynısı. Önce helva yoğur, onunla put yap, biraz tapın, acıktığın zaman putunu ye! İnsan hakları ve demokrasi sizin helvadan putlarınız. Dünya bunu bir daha gözden geçiriyor, sizin insanlığa bakışınızı da insafınızı da sorguluyor. Taşlaşmış insaf ve vicdanlar için YAŞASIN CEHENNEM.
Vesselam…
Editör: Haber Merkezi