Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdür Yardımcısı Duran Demir, Afşin Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu AK Parti’den yaptı.
 
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak’a resmi evraklarını teslim eden Duran Demir, bugünün Afşin’e hizmet etme fırsatının ilk adımının atıldığı gün olduğunu kaydetti. Duran Demir, AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı’nda yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:
“21 yıllık yöneticilik tecrübemi, bilgi birikimimi, proje yapma, uygulama, takip etme konularındaki uzmanlığımı, kısaca edinmiş olduğum devlet tecrübemi Yeşil Afşin’imize Eshab-ı Kehf diyarı olan memleketimize hizmet etme fırsatının ilk adımını attığım gündür.
Değerli hemşerilerim sizden alacağım güç ve destekle, gecemi gündüzüme katarak Afşin’imizi modern, yaşanabilir bir ilçe haline getireceğim.
Kazan kazan düsturuyla hareket edeceğim. İşlerimi, çalışmalarımı ortak akılla hareket ederek yapacağım. Ben bilirim değil, biz biliriz diyeceğim. Böylece Afşin de Kişiler değil icraatlar konuşulacak.
Bürokrasiden gelen biri olarak, bürokrasiyi çözeceğim. Afşin’in hiçbir yatırımı, ödeneği, projesi bürokrasiye takılmayacak. İstihdam sağlama konusundaki projeleri zamanı geldiğinde sizlerle paylaşacağım.
Su, yol, Pazar yeri, Atık su kanalı, terminal ve park gibi problemlerimizin olduğunu biliyorum. Bunların en kısa sürede hallolması gerektiğini de biliyorum. Bu nedenle İlk yapacağım iş ilçemizin ihtiyaçlarının öncelik sırasını belirlemek olacak.
30 Martta yapılacak olan Yerel Seçimler sonucunda ipi göğüslediğimde. Afşin Belediye Başkanı olarak, başlamış olan projeleri bir an önce bitirecek, yeni atılımlarla Afşin’in çehresini değiştirecek, halkın mutluluğunu artıracak, bana güvenen insanları haklı çıkaracağım.
Sözlerime son verirken memleketime hizmet etmek için çıktığım bu yolda aday adaylığı için Partimize müracaat eden tüm adaylara başarılar diliyorum.
Yapmış olduğum adaylık başvurusuyla, birlikte yürüyeceğim, birlikte çalışacağım, birlikte mücadele vereceğim başta İlçe başkanım Sayın Fevzi Kaynak’ın şahsı olmak üzere Tüm AK Parti camiasına teşekkür ediyorum. Afşin’imize hayırlı olsun.”
 
 
Editör: Haber Merkezi