Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu Belediyesi, 21 bin 500 öğrencinin katılacağı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) genel deneme sınavına destek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.
Dulkadiroğlu Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile TEOG deneme sınavı protokolünü Kıraathane'de imzaladı. 21 bin 500 öğrencinin katılacağı deneme sınavının kitapçıklarını hazırlayacaklarını belirten Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, eğitime desteklerinin süreceğini kaydetti. Başkan Okay, protokol öncesi yaptığı konuşmada eğitimin önemine vurgu yaptı. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak her türlü hizmetlerinde eğitimi ön planda tuttuklarını aktaran Başkan Okay, şöyle devam etti:
"Dulkadiroğlu Belediyesi olarak eğitimin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Eğitim konusunda Milli Eğitim Müdürlüğümüzle her türlü iş birliğine açık olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Bugüne kadar bir çok çalışma yaptık. Bundan sonraki süreçte de öğrencilerimize fayda sağlayacak işler yapmaya devam edeceğiz. Eğitimin kalitesinin ve standardının yükselmesi son derece önemlidir. Bunun için de biz yerel yöneticilere çok büyük işler düşüyor. Biz bunun bilincinde hareket ediyoruz. Öğrencilerimizin eğitim geleceğinde büyük öneme sahip olan TEOG genel deneme sınavına biz de katkı sağlıyoruz. İnşallah öğrencilerimiz bu sınavda bizlere neler yapabileceklerini gösterirler ve eğitim hayatlarındaki başarılarını sürdürürler."
Başkan Okay'ın ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Dulkadiroğlu Belediyesi'nin eğitime olan katkılarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: 
"Yapacağımız TEOG genel deneme sınavına Dulkadiroğlu Belediyemiz de destek olacak. Dulkadiroğlu Belediyemiz eğitime her zaman destek oldu. Bu desteklerinden dolayı ben belediye başkanımız Necati Okay'a teşekkür ediyorum."
Konuşmaların ardından 21 bin 500 öğrencinin katılacağı TEOG deneme sınavının protokolü imzalandı.
Editör: Haber Merkezi