Afşin DSİ’ Kupanın Sahibi Oldu
Kahramanmaraş Devlet Su İşleri (DSİ)  Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Şubeler Arası Futbol Turnuvası” oynanan final müsabakalarıyla sona erdi. Finallere kalan Afşin DSİ  Şube Takımı rakibi Kamulaştırma Şube Takımı’nı 3-1 yenerek kupanın sahibi oldu.
Kahramanmaraş Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvasının bu senede 6.sını düzenledi.  Gaziantep, Adıyaman ve Kahramanmaraş’tan toplam 6 takım katıldı. 1 ay süren müsabakalarda gecen yılın adeta rövanşını alan Afşin DSİ, oynadığı futbolla göz doldurdu.
Rakibi Kamulaştırma Takımına sahaya dar eden Afşin DSİ 3-1 skorla yenerek kupayı evine götürürken, ikinci Kamulaştırma Takımı üçüncü ise, Makine Sondaj takımı oldu. Afşin DSİ Takımı’nın kaptanı Hikmet Böke kupa sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı. Turnuvanın en iyi futbolcusu ve gol kralı yine aynı takımdan Bekir Kıraç seçildi.
Yapılan final maçları ardından kupa törenine geçildi. Final maçlarında şampiyon olan Afşin DSİ Takımı’na kupayı Kahramanmaraş DSİ Bölge Müdürü Mevlüt Aydın verdi.
Turnuvaya katılan takımlar, böyle güzel organizasyon düzenleyen Kahramanmaraş DSİ Bölge Müdürü Mevlüt Aydın’a teşekkür ettiler.
Diğer taraftan önümüzdeki yıllarda düzenlenecek olan turnuvada, Afşin DSİ yine turnuvanın en favori takımları arasında gösteriliyor.
Editör: Haber Merkezi