Kahramanmaraş İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener, “2013 yılında önemli yatırımlara imza attık” dedi.
Kahramanmaraş İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener, 2013 yılında sağlık alanında yapılan çalışmaları düzenlediği toplantıda kamuoyu ile paylaştı. Kervansaray Restoranda düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener ile birlikte, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Elbistan Toplum Sağlığı Merkezi Dr. Nuran Erbilen Gök, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Küçük, Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Fatih Kılaç, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ile Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali İhsan Karadut katıldı.
Bilgilendirme toplantısı Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener’in sinevizyon eşliğinde sunumuyla başladı.Dr. Yener, “2013 yılı içerisinde Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak çalışmalarımızı değerlendirmek ve kamuoyu ile paylaşmak için bir araya geldik. 2013 yılı içerisinde birçok projemizi hayata geçirdik. Planladığımız projeleri hayata geçirirken, yerel yönetimler adına Elbistan Belediyesi her zaman destekçimiz oldu. Bu konuda Elbistan Belediye Başkanımız sayın Durmuş Küçük’e ayrıca teşekkür ederim. Bununla birlikte yapılan büyük yatırımlarla ilgili AK Parti Gurup Başkanvekilimiz sayın Mahir Ünal tam destek verdi. Yeni 300 yataklı Elbistan Devlet Hastanemiz yapımında Avrupa standartlarını da aştık. Ayrıca 1 Nolu Sağlık Ocağımızın yerinde yeni toplum sağlığı merkezi ve kanser araştırma merkezimizi açacağız. Bakanlığımızdan gerekli onaylar çıktı. Ayrıca KETEM için yeni yatırımlar gerçekleştireceğiz. Yine terminal içerisinde aile sağlığı merkezlerimizi hayata geçireceğiz. Bu yatırımlarımızın yanında diğer rutin faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızda basın mensuplarımıza da büyük görev düşüyor. Sağlık alanında yaşanabilecek eksiklikler hakkında bilgi sahibi olursak anında müdahale şansımız doğuyor.”
Elbistan belediyesi olarak kamu hizmetlerinin her zaman yanında olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Durmuş Küçük ise, “Elbistan ilçemiz genel hizmetler noktasında birçok başarılı çalışmalara imza attı. Sağlık alanında da çok güzel ve birbirinin hizmetlerini aşan önemli başarılı yatırımlar yaptı. Bizim kurumlar arası yardımlaşmayla elimizden gelen tüm desteği vermekteyiz. Bizim belediyemizin amacı kamuya hizmettir. Sağlık da çok önemli bir alandır. Bu nedenle yapılan hizmetlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından toplantıya katılan davetliler, kendi alanındaki görüşleri aktararak, bilgi alış verişinde bulundular.
Editör: Haber Merkezi