Hatay Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Topaca’nın başkanlığında ki toplantıya, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Av. Mehmet Altun, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ve Ajans çalışanları katıldı.

Son Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş Valisi olarak atanan Vali Vahdettin Özkan ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki görev değişikliği ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Serdar Zabun’un, yeni Yönetim Kurulu üyeleri olarak aralarına katıldığını ifade eden Hatay Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ercan Topaca, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından, İlimiz için önem arz eden Göksun Soğuk Hava Deposu projesinin de ele alındığı toplantı, söz konusu Yönetim Kurulu toplantısı gündem maddelerinin değerlendirilerek aylık diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi