Özden, son dönemde Filistinlilere yönelik saldırılarını artıran İsrail’in bir an evvel bu zulmü durdurması gerektiğini belirtti. Gazze’deki Müslümanlar için her zaman dua ettiklerini ifade eden Özden, “Bizim adımıza oralarda Mescid-i Aksa’yı savunan mücahit kardeşlerimizin dualarla yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. Akan kan mutlaka durmalı, ateşkes sağlanmalı, Müslümanlar birlik ve beraberlik içinde olmalı.” diye konuştu.
Sendika çalışmaları hakkında da bilgiler veren Özden, her zaman din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticilerinin yanlarında yer aldıklarını söyledi. Yapılan toplantıyla Kur’an Kursu öğreticisi hanımların sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini konuştuklarını dile getiren Özden, “Birlikte görüş alış verişinde bulunduk. İstişareler yaptık. Kur’an Kursu öğreticilerimizle zaman zaman biraraya gelerek sorunları yerinde tartışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Afşin Müftüsü Yakup Yıldırım’ın katıldığı toplantıda, din görevlilerinin problemleri ve çözüm önerileri tartışıldı. Toplantıda din görevlilerinin daha verimli hizmet edebilme yöntemleri anlatıldı.
Editör: Haber Merkezi