Afşin’de 2022-2023 eğitim öğretim yılında 20 bin 969 öğrenci ders başı yapacak. Öğrenciler için hazırlanan ders kitapları da sıralara yerini almaya başladı.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba,  Millî Eğitim Bakanlığınca öğrenciler için hazırlanan ders kitapları ve yardımcı kaynak kitapların dağıtımına hassasiyetle devam edildiğini söyledi.

Afşin’de 20 bin 969 öğrenci ders başı yapacağını ifade eden Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, “ Bakanlığımızın girişimleriyle ücretsiz verilen kitapların dağıtımını okullarımıza yaptık. İnşallah 12 Eylül'de tüm çocuklarımız, ders ve yardımcı kaynak kitaplarını masalarında hazır görecekler. Okullar açıldığında ders kitaplarının yanında yine ücretsiz olarak 2.sınıftan 12.sınıfa kadar eğitim gören tüm çocuklarımızın masalarında kaynak kitap hazır olacak.” diye konuştu.

Yeni eğitim öğretim yılına güzel bir şekilde başlamak adına okullarda tüm planlamaların ve hazırlıkların yapıldığını belirten Kaba, “Kendi imkânlarımızla, bakanlığımızın ve öğretmenlerimizin kendi hazırladığı sorularla öğrencilerimizi daha donanımlı kılmayı amaçlıyoruz. Tüm bu gayretlerimiz, öğrencilerimiz için. Bundan sonrası öğrencilerimizin kendi gayretlerine kalıyor. Bu vesileyle öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diler, hepsine başarılar dilerim.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi