Depremde deforme olan ve ulaşımı olumsuz etkileyen grup ve mahalle yollarında yenileme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, arterleri bir bir ulaşıma açıyor.

Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren şehirde arama kurtarmadan enkaz kaldırmaya, temizlikten ilaçlamaya tüm alanlarda çalışmalarını aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, deforme olan ve ulaşımı olumsuz etkileyen grup ve mahalle yollarında da yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde çalışma gerçekleştirilen adresler arasında; Kuzey Çevre Yolu, Adana-Ağcalı Yolu, Tevekkeli Grup Yolu, Onikişubat’ta Şahinkayası Grup Yolu, Avcılar, Çokran, Kozcağız ve Çamlıbel mahalleleri, Göksun’da Ericek Mahallesi, Pazarcık’ta Sakarkaya ve Karaağaç mahalleleri, Afşin’de Tanır-Büğet Grup Yolu, Ekinözü’nde ise Kandilköy Mahallesi ve Kürtül-Demirlik Grup Yolu yer alıyor.

Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalarla, depremde deforme olan grup ve mahalle yolları yenilenerek arterlerin ulaşıma açılması hedefleniyor.

Editör: Haber Merkezi