Hacı Mehmet Demir Caddesi üzerinde hizmet verdiği binanın ağır hasarlı olması dolayısıyla Afşin PTT Müdürlüğü, Atatürk Caddesi üzerindeki Eshab-ı Kehf Şubesini ve Ziraat Odası içerisine oluşturulan merkez şube ile tam zamanlı olarak hizmet vermeye başladı.

Ziraat Odası içerisinde oluşturulan şube de kargo gönderimi ve teslimi gerçekleştirilirken, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Eshab-ı Kehf Şubesinde tüm işlemler aktif olarak gerçekleştiriliyor.

Afşin PTT’nin yeni yerinde kurulumunun tamamlandığı söyleyen Afşin PTT Müdürü Fatih Kırbıyık, “Şu anda tüm işlemlerimiz aktif hale gelmiştir. Gönderi kabulü ve teslimini gerçekleştiriyoruz. İşlemlerimizi ikiye böldük, Eshab-ı Kehf şubesi çarşının içerisindeki Goska Döner yanında İş Bankası çaprazındaki ve merkez şubemiz Ziraat Odasında ikisinde de işlemlerimiz bankacılık ve ödeme işlemlerimiz hepsi yapılmaktadır. Eshab-ı Kehf şubesinde bulunan ATM faal olarak çalışmaktadır” dedi.

Kırbıyık, “Kargoları dağıtım yapmak için adreslere gittiğimiz de mevcut durumdan dolayı halkımız genellikle adreslerinde bulunmamaktadır. Halkımızla telefonla iletişime geçerek kargoların teslimini sağlıyoruz. Gönderi için telefonlarına ulaştıramadığımız kargo bekleyen kişiler tekrar bizlere 3 gün içinde dönerse arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır” dedi.

Editör: Haber Merkezi