Demokratik Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanlığı, sağlık kuruluşları ve üye ziyaretlerine devam ediyor.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini ziyaret eden Demokratik Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Kemal Aydın, burada Hastane Müdürü Halil Karaçalı ve birimlerde görev yapan sağlık çalışanlarına 2021 yılı takvimi hediye ederek sendikanın faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi.

Ziyaretlerle alakalı açıklamada bulunan Demokratik Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Kemal Aydın, “Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine ziyarette bulunduk ve faaliyetlerimizi anlattık. Sayın müdürümüze şükranlarımızı arz ettik. Daha sonra kurumda tüm personellerimizi ziyaret ederek sağlık çalışanlarını dinledik.” dedi.

Aydın, daha sonra İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada yeni yıl takvimlerini personellere dağıtan Aydın, sağlık çalışanlarının taleplerini dinlediklerini belirtti.

Elbistan’da da hastane ziyareti gerçekleştiren Aydın, “Elbistan Devlet Hastanemizde de başhekim yardımcımız ve hastane müdürlerimizle bir araya geldik. Daha sonra hastane çalışanlarını tek tek ziyaret ederek 2021 yılı takvimlerini hediye ettik. Bizleri misafir eden ve sendikamıza gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kemal Aydın kimdir?

Demokratik Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Kemal Aydın, aslen Afşinlidir. Sütçü İmam Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü okumaktadır. Afşin Devlet Hastanesi biyomedikal satın alma biriminde görev yapmaktadır.

Editör: Haber Merkezi