Karabük'e atanan Kahramanmaraş Defterdarı Osman Koçaş, Afşin Belediye Başkanvekili Yalçın Çelebipekin’i makamında ziyaret etti.
2006 yılından bu yana Kahramanmaraş Defterdarı olarak görev yapan Osman Koçaş, Karabük Defterdarı olarak atandı. Bu ayın sonunda Kahramanmaraş’tan ayrılacak olan Koçaş, 7 yıldır görev yaptığı Kahramanmaraş’tan ayrılmadan önce veda ziyaretlerine başladı ve bu kapsamda da Afşin Belediyesi’ni ziyaret etti.
Eshab-ı Kehf şehrine veda etmek için geldiğini kaydeden Kahramanmaraş Defterdarı Osman Koçaş, “2006 yılından buyana Kahramanmaraş Defterdarlığı olarak görev yapıyorum. İki ay önce çıkan kararnamede Karabük ili defterdarlığına atamamız yapıldı bende bu vesileyle bir vedalaşma ve helalleşme ziyaretinde bulunduk Afşin Belediyesi Başkanımıza. 7 yıldır Kahramanmaraş’ta görev yapıyorum ve her Afşin’e gelişimde belediyemizi ziyaret ettim bu vesileyle aramızda bir hukuk oluştu. Bu süre içerisinde her zaman Afşin Belediyesinin desteğini gördük, burada çok güzel bir dönem geçirdik. Bu manda tüm Afşin halkından ve Sayın Başkanımızdan helallik diliyorum. Karabük’te bir kapıları, bir kardeşleri olduğunu unutmasınlar. Eshab-ı Kehf ehli güzel kardeşlerimize veda ediyorum.” şeklinde konuştu.
 
Afşin Belediye Başkanvekili Yalçın Çelebipekin ise, “Tayinlerinden dolayı bizler üzgün olduğumuzu biz kendilerine ifade ettik. Çok sevdiğimiz bir bürokratımız. Kendisi bizim yerimize de konuştu. Kendisine bu ziyetten dolayı teşekkür ediyorum ve yeni görev yerinde başarılı olmasını canı gönülden diliyorum.” dedi. 
Editör: Haber Merkezi