MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu: "Her türlü dargınlıkları ve kırgınları bir kenara bırakmalıyız. Ülke menfaatlerini ön planda tutmalıyız" ifadelerini kullandı.
Dedeoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramların barış, kardeşlik ve dayanışma duyguların doruğa çıktığı önemli ve özel günler olduğunu ifade etti.
Rahmet ve mağfiret ayı olan yeni bir ramazan ayının daha geride bırakıldığını, ramazanın ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunun yaşandığını belirten Dedeoğlu, şunları kaydetti:
"Bayramlar, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı önemli ve özel günlerdendir. Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örnekleri bayramlarda sergilenir. Millet olarak, bayramların getirmiş olduğu kardeşlik, barış ve huzur ortamının değeri iyi bilerek, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Her türlü dargınlıkları ve kırgınları bir kenara bırakmalıyız. Ülke menfaatlerini ön planda tutmalıyız."
Çevre ülkelerde yaşanan olayların şiddetin her geçen gün biraz daha arttığını vurgulayan Dedeoğlu, ülkenin her zamankinden daha çok kardeşlik ve dayanışmaya ihtiyacı bulunduğunu kaydetti.
Dedeoğlu, İslam aleminin ve Kahramanmaraşlıların Ramazan Bayramını kutladı
 
Editör: Haber Merkezi