Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş’ın pek çok sayıdaki problemini Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’na taşımayı sürdürüyor.
 
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda, özelleştirme kapsamında bulunan Afşin-Elbistan ve Elbistan Şeker Fabrikası bünyesinde yaşanan bazı problemlere değindi. Kahramanmaraş Afşin-Elbistan Termik Santrali’nde ve Elbistan Şeker Fabrikası’nın özelleştirme kapsamında bulunduğuna işaret dererek, sözlerini şöyle sürdürdü:
Personel sıkıntıda
“Kahramanmaraş Afşin-Elbistan Termik Santrali’nde ve Elbistan Şeker Fabrikası’nın özelleştirme kapsamının içerisinde. Burada çalışan personel çok büyük sıkıntı içindedir.
Bu özelleştirme pozisyonunda kendilerinin durumu ne olacak?, çıkış mı verilecek?, tam kadroya mı alınacak? Afşin-Elbistan Termik Santrali ve Elbistan Şeker Fabrikası’nda çalışan personel bu konuda çok büyük sıkıntıdadır.”
Taşımacılık sorunu
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, bunların dışında yine en büyük problemin Afşin-Elbistan Termik Santrali ve Elbistan Şeker Fabrikası ile Elbistan-Afşin-Kahramanmaraş arasında yapılan taşımacılık konusunda yaşandığını vurgulayarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
Hükümet çözüm bulmalı
“Bunların dışında yine en büyük sıkıntılar  taşımacılıkla ilgili konuda yaşanmaktadır. Gerek termik santral olsun, gerekse şeker fabrikası olsun, gerekse Elbistan-Afşin-Kahramanmaraş arasındaki taşımacılık olsun çok büyük sıkıntılar vardır. Hükümetten rica ediyoruz. Kuzey kazlarımızdaki bu sıkıntılara yönelik çalışma yapılsın”      
 
Editör: Haber Merkezi