Elbistan-Darende yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, iki kardeş hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Hayatlarını kaybeden kardeşler dün toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, 02 Eylül Pazar günü, konvoy halindeki iki araç Elbistan ve Afşin'den piknik yapmak amaçlı Malatya'nın Darende ilçesine hareket etti. Bülent Sönmez yönetimindeki 46 D 5650 plakalı otomobil,  Darende'ye bağlı Yeniköy köyü çıkışında Kozaklıdere mevkiinde bir kamyonu sollarken mucura kapılarak 20 metre kadar şarampole yuvarlandı.

Esmagül Söyler (17) ve Emrullah Söyler (12) kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar; Nimet Çil, Fatma Gül Sönmez, İlkay Sönmez ve Hatice Kübra Sönmez Elbistan Devlet Hastanesi ile Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındılar.

Hilal Türkmen (24) ise tedavi için Malatya'ya gönderildi.

Söyler kardeşlerin cenazeleri bugün Izgın kasabasında İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Elbistan Devlet Hastanesi personeli İsrafil Söyler'in kızı olan Esmagül'ün, bu yıl Gaziantep'de hemşirelik bölümünü kazandığı ve bu başarısını kutlamak için piknik programını tertipledikleri üzülerek öğrenildi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi