Afşin CHP İlçe Teşkilatında aday tanıtım toplantısına katılan Aday Adayı Dalkara, Afşin in  önemli bir ilçe olduğunu belirterek: "Allah nasip ederse bu dönemde Kahramanmaraş'tan en az 3 milletvekili çıkaracağız" dedi.  

Afşin’de CHP milletvekilliği aday adayı tanıtım toplantısına katılan iş adamı Kamil Dalkara herkesin dürüst olması gerektiğini belirterek “ Partim olan CHP ile gurur duyuyorum. Çünkü, temiz, hırsızlığa, yolsuzluğa karışmamış haram yememiş bir genel başkanımız var" dedi.

Seçimlerde herkesin kendi sandığına sahip çıkması gerektiğini belirten Aday Adayı Dalkara: "7 Haziran 2015'te ülkemizde genel seçim yapılacaktır. Ülkemizin içerisinde bulunduğu zor ve çıkmaz sorunları göz önüne aldığımızda bu seçimin geleceğimiz açısından ne kadar önemli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Cumhuriyeti kuran ve birçok devrimleri yapan Cumhuriyet Halk Partisinin ülke sorunlarına karşı duyarsız kalması mümkün olamaz. Ülkemizi 12 yıldır yöneten AKP hükümeti ile sorunlar katlanmış ve gittikçe çözülemez bir hal almıştır. ileri demokrasi söylemi ile yola çıkan iktidar, demokrasiyi bütün kurum ve kurulları ile yok etme süreci içine girmiştir. Vatandaşı etnik, cinsel ve mezhepsel ayrım ile kutuplaştırarak barış ve huzur ortamını yok etmiştir. Dış politikada saygınlığı azalan ve yalnız kalan bir ülke konumuna düşmüştür. Atatürk'ün "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" sözü bir tarafa bırakılarak, bölgede savaşı körükleyen bir ülke halini almıştır.  Basın özgürlüğü kişisel hak ve özgürlükler artık kullanılamaz durumdadır. Hukukun üstünlüğü hiçe sayılarak yargı bağımsızlığı, yargı güvencesi gibi daha birçok evrensel değerler ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Adil bir hukuk düzeni olmadan demokrasinin oluşması mümkün değildir" dedi.

Editör: Haber Merkezi