İçişleri Bakanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile ilgili olarak resmi yazı yayımlandı.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından tehdit oluşturan koronavirüs salgınının oluşturduğu riski yönetme adına alınan tedbirlere uyulması 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarında da büyük önem taşımakta.

Afşin’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 13.00’te başlayıp, 29 Ekim 2020 Perşembe günü saat 24.00’e kadar devam edecek.

28 Ekim 2020 Çarşamba günü Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak kutlama töreni, 29 Ekim Perşembe günü İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Sahasında Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar, tören alanında tebrikleri kabul etmesi, tören geçişi, günün anlam ve önemi belirten konuşmaların yapılmasıyla devam edecek.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında katılımın sınırlı tutulacağı törene tüm kamu kurum/kuruluşlarının ve ilçe merkezindeki okulların yöneticileri, ilçe merkezindeki ortaokul ve liselerden bayrak ve flamalarıyla birlikte 3’er öğretmen eşliğinde 5 kişilik öğrenci grubu ile katılacak ve hijyen, maske ve mesafe koşullarına dikkat edecek.

Editör: Haber Merkezi