Afşin'e bağlı Çoğulhan beldesindeki Çoğulhan Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.

 Düzenlenen kermes neticesinde elde edilen gelirle 300 ihtiyaç sahibi öğrenciye kıyafet ve kırtasiye yardımı yapılarak sevindirildi.

İhtiyaç sahibi öğrencilere hediyeleri, düzenlenen mütevazi bir törenle takdim edildi. Törene Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat, A Termik Santrali Müdürü Faik Sağlam, eşi Tunay Sağlam, Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, İl Denetmeni Akif Köse, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende, ihtiyaç sahibi öğrencilere ayrı bir sevinç de Afşin Kaymakamı Faik Arıcan yaşattı. Arıcan, öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

Düzenlenen kermes hakkında bilgi veren Okul Müdürü Güllü Dağlı Cırık, "Bu kermesin kaymakamımızın ilçemizde düzenlediği okullara yardım kampanyasından esinlenerek hazırladık. Bu tür faaliyetlerin öğrencilerimiz adına oldukça faydalı. Birlik ve beraberliğin paylaşmanın önemini böylece pekiştirmek istedik. Bu tür faaliyetlerin toplumun her kesiminde olması gerekmektedir. Dağıtım törenine katılan tüm misafirlere ve emeği geçen başta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmenleri Fulyanur Kiracı, Özlem Özden Karagöl, tüm öğretmenlere, öğrenci ve velilere teşekkür ederim" dedi
 

Editör: Haber Merkezi