Elbistan'da bahçede oynayan 4 yaşındaki çocuğa nereden ateşlendiği belli olmayan mermi isabet etti Küçük kızın omzunda kızarıklık oluştu
Tepebaşı mahallesi Toprakkale Sokak'ta ailesiyle oturan 4 yaşındaki Zişan Özcan, bahçede oynadığı sırada ağlamaya başladı. Ailesi tarafından bu arada ses duyulması üzerine bahçede yapılan aramada sıcak bir mermi çekirdeği bulundu. Annesi Özden Özcan tarafından Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılan küçük kızın omzunda kızarıklık oluştuğu belirlendi.
Özden Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bahçede yanında oturan kızının birden ağlamaya ve yerde çırpınmaya başladığını, tam o sırada da kendisinin bir tıkırtı duyduğunu kaydetti.
Özcan, şunları söyledi:
"Üst kattan aşağıya taş attılar zannettim. Çocuğun sırtına isabet eden cismin ne olduğunu araştırdığım esnada mermi çekirdeği buldum. Mermi çekirdeği sıcaktı. Çocuğumu hemen hastaneye götürdüm. Doktorlar, bana merminin 'yorgun mermi' olduğunu, elbisesinin kalın ve isabet eden yerin sert olması nedeniyle daha ciddi bir yaralanma meydana gelmediğini söylediler. Kızımın omuzunda kızaran yere şimdilik krem tedavisi yapıyoruz."
Öte yandan küçük kıza isabet eden merminin 9 milimetre çapında olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Editör: Haber Merkezi