25 dönem Ak Parti Milletvekili Aday adayı Dr. İlker Çitil; ““İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” prensibini şiar edinmiş bir milletin evladı olduğunu söyledi.

Ak Parti İl Binasına gelerek Milletvekilliği aday adaylığı müracaatı toplantısında konuşan Dr. İlker Çitil,; “Bu şehrin havasını soluyan,  bu şehirde yaşayan ve 22 yıllık memuriyet hayatımda sağlık sektörünün çeşitli kademesinde çalışan bir hekim, bir yönetici olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarında hizmet gayesiyle aktif siyasete girme kararı vermiş bulunmaktayım” dedi.

Ak Parti İl Binası’nda düzenlenen Aday adaylığı Müracaatı toplantısına, Ak Parti İl, İlçe ve Kadın Kolları Yöneticileri, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcı Ali Ünsal, Sağlık Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, Belediye Meclis üyeleri,  Sivil toplum örgütleri temsilcileri, doktorlar ve partililer ve ailesi katıldı.

Aday adaylığı Müracaatını Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Fırat Görgel’in aldığı toplantıda konuşan Dr. İlker Çitil şunları belirtti; “Bugün burada 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri İçin Partimizden Aday Adaylığı başvurumu yapmak için huzurlarınızdayım.

Rabbim nasip ederse, halkımızın, teşkilatımızın ve sizlerin desteğini de alarak bu şehrin havasını soluyan, bu şehirde yaşayan ve 22 yıllık memuriyet hayatımda sağlık sektörünün çeşitli kademesinde çalışan bir hekim, bir yönetici olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarında hizmet gayesiyle aktif siyasete girme kararı vermiş bulunmaktayım.

Partimizin İktidara geldiği 2002 yılından bu yana, şehrimizde Başhekim Yardımcılığı, İl Sağlık Müdür Yardımcılığı, Bakanlık Müşavirliği ve son beş yıldır da İl Sağlık Müdürü olarak halkımıza hizmet ettim.

Allahın izni ile. Bürokrat olarak edindiğim bilgi birikimi ve tecrübelerimi farklı bir kulvar olan siyaset Kurumunda, yani Milli egemenliğin sembolü, millet iradesinin tecelli yeri olan, TBMM de Ak Parti çatısı altında sürdürerek ülkemize hizmet etmeyi hedefliyorum İnşallah.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” prensibini şiar edinmiş bir milletin evladı olarak,İlimizde yaşayan Kahramanmaraşlı hemşerilerimin sağlığını korumak, geliştirmek ve daha iyi bir sağlık hizmeti almaları adına bulunduğum her kademede azami gayret gösterdiğimi ifade etmek istiyorum.

Bu noktada yapılan hizmetleri tek tek sayacak değilim.

Sağlık Hizmetleri açısından İlimizde geldiğimiz noktayı göstermesi açısından Türkiye  İstatistik Kurumunun  2013 yılında Ülke Düzeyinde yapmış olduğu Yaşam Memnuniyeti Anketinde% 85.6 oranla Kahramanmaraş’ımız genel sıralamada Türkiye sekizincisi, 30 Büyükşehir ve komşu illeri arasında da 1.sırada yer aldığını göstermişlerdir” dedi.

BU BAŞARILARA TEK BAŞIMIZA ULAŞMADIK ELBETTE

Dr. İlker Çitil;”Buradan sizlerin aracılığıyla bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`a, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu`na, Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu`na, tüm AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimize, Kahramanmaraş Valiliğimize, Bakanlığımızın bürokratlarına veİl Sağlık Müdürlüğümüz,Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimiz ve Halk Sağlığı Müdürlüğümüz ile bunlara bağlı tüm birimlerde görev yapan idarecilerimize, en alt kadrodan en üst kadroya varıncaya kadar her kademede görev yapantüm sağlık çalışanlarımıza ve onların kıymetli ailelerine de bu vesile ile tekrartekrar şükranlarımı sunarım”dedi.

2023 VE 2071 HEDEFLERİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN TÜM GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM.

Çitil; “İnşallah Yeni Türkiye’nin İnşaası, 2023 ve 2071 hedeflerine katkı sağlamak için; tüm gücümle dün olduğu gibi bugün ve yarında gece gündüz demeden çalışma kararlılığı ve azmi içerisindeyim.

Ülke olarak Önümüzde zorlu bir sürecin olduğu hepimizin malumudur. Ama bu zorluğu omuz omuza vererek hep beraber aşacağımıza inancım tamdır.

Biliyorsunuz ülkemiz AK Parti İktidarlarında çok ama çok önemli kazanımlar elde etti.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan`la başlayan Başbakanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile devam eden bu dava da ''Halka Hizmet, Hakka Hizmettir'' diyerek vatandaşlarımızın gelişmiş ülkeler standartlarına göre yaşamalarıiçin eğitimden sağlığa, ekonomiden tarıma pek çok alanda muazzam hizmetler yapıldı.

Yapılacak daha çok hizmetler olduğuna inanıyorum. Bu kazanımların artarak devam etmesi, şehrimizin her bir köşesinin ve her bir ferdinin,bu gelişmelerden hak ettiği payı alması için, bu zamana kadar esirgemediğiniz desteklerinize,şehrimizin ve ülkemizin geleceğini inşa etme adına her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Desteklerinizi bekliyorum.

Buradan çıktıktan sonra hepimiz tüm teşkilatımız ve aday adaylarımız 7 Haziran’a kadar ev ev, kapı kapı dolaşarak sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız.

Tekrar ifade etmem gerekirse çıktığım bu anlamlı yolda kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına kadar bu kahraman şehrin tüm güzide insanlarının dualarını ve desteklerini bekliyorum.

Ben şimdiden 7 Haziran’da yapılacak olan Genel seçimlerin Kahramanmaraş’ımıza ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi

TÜM ADAY ADAYLARI ARKADAŞLARIMA DA BAŞARILAR DİLİYORUM.

Halkımıza hizmet etme yolunda kıyasıya  bir yarış olduğunu belirten Dr. İler Çitil,  Tüm aday adayı arkadaşlarıma daba şarılar diliyorum. Rabbim bu memlekete hizmet edecek insanların yar ve yardımcısı olsun.

Yaşadığım, aşığı olduğum bu topraklara hizmet etmek için, gönlünüze ve desteğinize talibim. Beni size, sizleri de Allaha emanet ediyorum. Rabbim yar ve  yardımcımız olsun.

Tekrar bu vesile ile tüm hemşehrilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. 
Editör: Haber Merkezi