Afşin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlyas Sarı, Afşin’de maddi durumu iyi olmayan öğrencilere eğitim veren Çınar Okuma Salonu’nun ismini değiştiğini, yeni isminin ise “Adem Tatlı Okuma Salonu” olduğunu kaydetti.

 

Afşin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlyas Sarı yazılı bir açıklama yaparak, Afşin' de açtığımız Çınar okuma salonumuz yeni dönemde isim değişikliğine giderek " Adem Tatlı Okuma Salonu” adı altında maddi durumu yetersiz olan dershaneye ya da her hangi bir kursa gidecek durumu olmayan öğrencilerimize hizmet veriyor" dedi.

 

ASİAD bünyesinde açılan okuma salonu başarılı gençler yetiştirmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kale Mahallesi Fatih Cad. Nesibe Hatun Pansiyonu altında bulunan okuma salonu ile maddi durumu yetersiz olan 6. 7.ve 8. sınıfa giden gençlerin Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) hazırlanmasını sağlıyor. Okuma salonu bilgili ve tecrübeli öğretmenleri ile birlikte bu yıl da yeni kayıt yaptıracak öğrencilerini bekliyor. Hiçbir ücretin alınmadığı okuma salonunda dershane müfredatlarına bağlı kalınarak eğitimiler veriliyor. Büyük ilginin olduğu okuma salonunda bu yıl hedef 300 öğrenciye ulaşmak. 

YENİ KAYITLAR BAŞLADI 

Tecrübeli ve başarılı bir eğitim kadrosuna sahip olan ADEM TATLI OKUMA SALONU, yeni kayıt döneminde yeni öğrencilerini bekliyor. Okuma salonuna kayıt yaptırabilmek için 6. 7. ve 8. sınıfta okuyor olmak gerekiyor. Özellikle maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin hedeflendiği okuma salonuna kayıt yaptırmak isteyenler Adem Tatlı Okuma Salonu’na giderek kayıt yaptırabilir. 

HEDEF 300 ÖĞRENCİ 

FEM DERSANESİ karşısında bulanan Adem Tatlı Okuma Salonu” gençleri en iyi üniversiteye giden yolun önünü açacak olan liseye hazırlıyor. Bu yıl hedef 300 öğrenciye ulaşmak. Okuma salonunda etütler hafta içi; eğitimler hafta sonu olmak üzere pek çok gruptan oluşuyor. 

Gelecek neslin önemini her zaman vurgulayan ASİAD Başkanı İlyas Sarı, "ASİAD bünyesinde açtığımız okuma salonumuz maddi durumu yetersiz olan dershaneye ya da her hangi bir kursa gidecek durumu olmayan öğrencilerimize hizmet veriyor. Tecrübeli ve bilgili eğitim kadrosu ile öğrencilerimiz dershanelerde alacakları eğitimi burada onlara ücretsiz olarak veriyoruz. ASİAD' ın değerli Yönetim Kuruluna ve diğer üyelerine katkılarında dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi