Afşin’e yapılacak olan Sentetik Çim Saha’nın ihalesini alan firma yetkilileri Afşin’e gelerek yer teslimi yapıldı. Çim saha 2 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın girişimleriyle Afşin’e yapılacak olan sentetik çim sahanın yet teslimi yapıldı. Yer teslim törenine Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Hasan Erdoğan ve ihaleyi alan firma yetkilileri katıldı.
Afşin’in önemli sporcular çıkartan bir yer olduğunu kaydeden Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, “Afşin’imize, sentetik yüzeyli futbol sahamızı yer teslimin müteahhit firmamıza teslim etmek amacıyla bir araya geldik. Çim sahamızın yapılacağı alanı belirledik. Gerçekten Afşin’e son yıllarda spor adına, spor solunu ardından yapılabilecek en güzel sportif tesislerden biri oluyor. Afşin’imiz spor ilçesi olarak ve alt yapı itibariyle birçok sporcu çıkartan önemli ilçelerimizden bir tanesi. Böyle yatırımlar hem tesis anlamında hem de kurumsal anlamda bizleri çok mutlu etmekte. Bu yatırımın Afşin’e kazandırılmasında AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimize, Afşin AK Parti İlçe Başkanımız Fevzi Kaynak’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah sahamızı en kısa zamanda tamamlayıp hizmete açacağız ve tekrar açılışı için bir araya geleceğiz” dedi.
 Daha sonra konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “Eski Gençlik ve Spor Bakan’ımız Suat Kılıç’ın Kahramanmaraş’ı ziyaretinde kendisine Afşin’imize sentetik çim saha yapılmasını istemiştik ve Sayın Bakanımızda bizlere söz vermişti. Bu yatırım Afşin’e kazandırılmasında emekleri geçen başta Milletvekilimiz Mahir Ünal olmak üzere tüm milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’ya emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi