Kahramanmaraş milletvekili Durdu Özbolat'ın kızı ile Meclis'te kavga ettiği iddia edilen baldızı Fatma Eroğlu, habere konu olayın, ailevi nedenlerden olmadığını açıkladı. Eroğlu, Durdu Özbolat ile ilgili şok iddialarda bulundu.
CNNTürk'te yer alan habere göre Kahramanmaraş milletvekili Durdu Özbolat'ın kızı ile Meclis'te kavga ettiği iddia edilen baldızı Fatma Eroğlu, habere konu olayın, ailevi nedenlerden olmadığını açıkladı. Eroğlu, Durdu Özbolat ile ilgili şok iddialarda bulundu.
Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Durdu Özbolat'ın kızı Ezgi Seda Özbolat ile arasında yaşanan ve karakola taşınan olaya ilişkin haberin yanlış yansıtıldığını bildirdi.
"Durdu Özbolat'ın kızı ile karşılıklı olarak birbirimizi ailevi nedenlerden kaynaklanan bir tartışma nedeniyle yaraladığımız bildirilmiş ise de habere konu olay yaklaşık 1 ay önce Durdu Özbolat hakkında beni öldürmekle tehdit ettiği ve hakaret ettiği için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenterler Bürosuna 2013/2473 sayı ile yaptığım şikayetten kaynaklanmıştır" ifadesini kullanan Eroğlu, açıklamasında olayın detaylarına yer verdi.
SENİ ÖLDÜRMEDEN GÖNDERMEYECEĞİM
Eroğlu, 26 Kasım'da CHP Ankara milletvekili Bülent Kuşoğlu'nun yanından ayrıldıktan sonra kabanını giymek üzereyken bankoya bıraktığı çantasını alan Ezgi Seda Özbolat'ın kendisine "Gel seninle görüşeceğiz, seni öldürmeden göndermeyeceğim" dediğini iddia ederek, çantayla bahçeye çıktığını anlattı.
Kendisinin de kapıdan çıkmadan çantasını istediğini ve bu sırada Ezgi Özbolat'ın elini yüzüne attığını ve küfür ederek ölümle tehdit ettiğini öne süren Eroğlu, ayırma çabalarına rağmen ancak sivil giyimli bir polisin yardımıyla çantasını alabildiğini bildirdi.
GÖZLÜĞÜMÜ PARÇALADI
Eroğlu, içeri girmek üzereyken Ezgi Özbolat'ın, üstüne atlayıp aldığı gözlüğünü parçaladığını ileri sürerek, sivil memurun tutanak için kendilerini götürecekken Ezgi Seda Özbolat'ın, "Benim babam milletvekili, bana kimse bir şey yapamaz" diye bağırdığını, polisin de bunun üzerine durakladığını ve "milletvekilimizi çağırın" dediğini ifade etti.
"DURDU ÖZPOLAT YUMRUK ATTI"
Bu kişiler hakkında "şikayeti bulunduğunu" anlattığı polisin kendisini ifade vermek üzere F Blok merdivenlerine götürdüğü sırada kulisten gelen Durdu Özbolat'ın arkadan saçını çekip yumruk attığını öne süren Eroğlu, "Elini belindeki silahına attığı an sayın Sinan Aygün ve Gürsel Tekin'in danışmanı olarak bildiğim Özgür Kurt ve polis araya girdi. O arada Ezgi Seda Özbolat da boşluktan yararlanarak telefonla dik bir şekilde alnıma vurdu" ifadelerini kullandı.
YERE YIĞILDI
Eroğlu, başına aldığı darbeden sonra yere yığıldığını ancak saldırının devam ettiğini iddia ederek, sonrasında bir hemşire ve doktorun ilk müdahaleyi yaptığını ve kendisini ambulansa aldıklarını bildirdi. Eroğlu, ambulansla hastaneye götürülürken milletvekili Hüseyin Aygün'ün danışmanı Halil Karaçalı'nın da eşlik ettiğini belirtti.Avukatının da hastaneye geldiğini ve tedavinin ardından oğlu Onur ve gelini Sezin Eroğlu ile Kavaklıdere Polis Merkezine gittiklerini anlatan Fatma Eroğlu, karakolda Ezgi Özbolat, milletvekili Durdu Özbolat'ın sekreteri Arzu isimli birinin de bulunduğunu anlattı.
6-7 DİKİŞ ATILDI
Eroğlu, Ezgi Özbolat'ın ifadesinin ardından saat 22.00 civarında kendisinin ifade verdiğini, ardından Ankara Hastanesine gittiklerini belirterek, burada alnına iç ve dış olmak üzere 6-7 dikiş atıldığını ifade etti.Eroğlu, dikiş atıldıktan sonra oğlu ve geliniyle evlerine gittiğini, başka bir olaya sebebiyet vermemek için ise diğer oğlu ve eşine ise haber vermediklerini bildirdi.
Editör: Haber Merkezi