Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Teşkilatı, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’ndaki eğitim gören 23 öğrenciye kaban yardımında bulundu.
Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden CHP Elbistan İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Arpacı, ihtiyaç sahibi olan öğrencilere dağıtılmak üzere 23 kabanı okul müdürü Mahmut Duymaz’a teslim etti.
Elbistan dışında Afşin’deki bir okula da 10 kaban yardımında bulunacaklarını belirten Arpacı, “CHP Elbistan İlçe Teşkilatı Parti okulu olarak arkadaşlarımız Zeynel Yüce, Oğuz Arslan, Menekşe Yüce ve Ferhat Tatar ile birlikte geliştirdiğimiz proje çerçevesinde Elbistan ve Afşin’de maddi durumu iyi olmayan 6-12 yaş grubundaki toplam 33 öğrencimize ilçe teşkilatımız ve halkımızın katkılarıyla kaban aldık. Bunlardan 23 tanesini Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Duymaz’a teslim ettik” dedi.
Okul müdürü Mahmut Duymaz ise Hüseyin Arpacı ve beraberindekilere yardımlarından dolayı teşekkür ederek, kabanları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtacaklarını söyledi.
Editör: Haber Merkezi