CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’i ziyaret etti.
 
 CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan ve yönetim kurulu üyelerini kapıda karşılayan AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.
Güven, “CHP İlçe teşkilatı ve CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan bizleri ziyaret ettiler. 30 mart yerel seçimleri demokratik bir yarış, bu yarış bittikten sonra her şey kaldığı yerden devam edecek. Bu yarış bizlerin arkadaşlık, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerini etkilemesin. İnşallah sakin, kardeşçe bir seçim ortamında geçmesini istiyoruz. Afşin’de tüm ülkeye örnek bir seçim geçireceğimize inanıyorum. Ben Cumhuriyet Halk Partisi Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Bey’e seçimde başarılar diliyorum ve bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Daha sonra konuşma yapan CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan, “Afşin’imizin gelmiş olduğu durum, 50 bin nüfuslu kocaman bir köy haline gelmesi bütün Afşinlilerin en büyük sorunudur. Bizim Türkiye siyasetine enerji harcama vaktimiz yok, bu bütün afişliler için böyle olması gerekiyor. Türkiye siyasetinin içerisindeki propakativ söylemlere, acıtıcı söylemlere kesinlikle dikkat etmemiz gerekiyor. Hepimiz kardeşiz, hepimiz Afşinliyiz. Bu sonuçta demokratik bir yarış, demokrat insanların haz alabileceği bir yarış. Bu yarışın içerisinde bizim, herhangi bir partiyi yıkma ya da her hangi bir partinin önünü kesmek gibi bir amacım asla olmadı, asla da olamaz. Ben bu yola onurum ve şerefimle Afşin’de yaşayan ve Afşin’de yaşamaya devam edecek olan bir kardeşiniz olarak bu hizmet yarışına dahil oldum. biz hepimiz Afşinliyiz ve Afşin’in siyaseti çok önemli. Bizim Afşin’imiz 50 bin nüfuslu bir köy haline gelmişse eğer bizler bu sorunu çözmek zorundayız” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi