CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin istikrara ve özgüvene ihtiyacı olduğunu söyledi. 
Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, işadamlarından projeleri ve genel durum hakkında bilgi aldı. 
KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, işadamlarıyla yaptığı kısa toplantının ardından öğle yemeğinde bir araya geldi.
Burada konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin istikrara ve özgüvene ihtiyacı var. Gerçekten de bu ülkenin huzura ve istikrara ihtiyacı var. Çünkü sanayici, üretici, tüccar, esnaf, herkes huzurlu bir ülkede üretim yapmak ister, yatırım yapmak ister, çocuğunu huzurlu bir ülkede okula göndermek ister. Bu bağlamda biz elimizden gelen katkıyı vermeye özen gösteriyoruz. Ama bu özeni gösterirken de elbette ki varsa sorunlar, o sorunları açık yüreklilikle dile getirmek bizim temel görevlerimizden birisidir. Tabi herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim; her ülkede iktidar vardır ama sadece demokrasilerde muhalefet vardır.Çünkü en azından bardağın boş tarafının söylemeye de birilerinin olması gerekiyor. Biz Türkiye'nin istikrarını ve huzurunu koruyarak bu konuda temel ölçütlere dikkat ederek elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. Çünkü ülkemizi seviyoruz, sanayicimizi, üreticilerimizi, çiftçilerimizi, esnafımızı seviyoruz. Onlar üretim yaptıkça, istihdam yaptıkça Türkiye'nin milli gelirine katkıda bulunuyorlar” dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun ise “15 Temmuz sonrası partilerimizin tek yürek olduğu son günlerde ülkemizin ihtiyacı olduğu bir tabloydu. Ve bu tablonun bugün oluşmuş olması iş dünyasını ziyadesiyle memnun etmiştir. Bizler 15 Temmuz'dan ders çıkarılması gerektiğine inanıyoruz. Sayın Genel Başkanımız ile de bu konuları detaylı şekilde değerlendirme fırsatı bulduk. Kendileri Türkiye'nin normalleşme sürecine katkı sağladılar. Biz de iş dünyası adına bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaret, KMTSO Serdar Zabun’un CHP lideri Kılıçdaroğlu’na Atatürk portresi hediye etmesiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi