Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afşin İlçe Başkan Hüseyin Sığınır’ın istifasının ardından CHP Genel tarafından başkanlığa Selçuk Gökdoğan görevlendirildi.

Yönetim Kurulunu oluşturan CHP Afşin İlçe Başkanı Selçuk Gökdoğan, “16 Kasım 2021 tarihli MYK’da çıkan kararımız gereği 5 kişilik Yönetim Kurulu ile Partimizin İlçe Teşkilatını Olağanüstü Kongreye götürmek üzere görevlendirildik.” dedi.

CHP olarak Afşin’de sahada aktif olacaklarını ifade eden Gökdoğan, “5 arkadaşımızla hep beraber inşallah görevlendirme süresince partimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Geçici görevlendirme gibi değil asaleten atanmış gibi çalışacağız. Bu süreçte Afşin’de üyelerden kopuk, delegelerden kopuk, halktan kopuk siyaset anlayışını bırakıp, terk edip, sahalara inip inşallah aktif bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizden önce görev yapan yönetim kurulumuza, Başkanımız Hüseyin Sığınır’a yapmış olduğu çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz her zaman için bu partinin askeriyiz. Her zaman da çalışmalara devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Gökdoğan,” Kadın kollarımızın gayret ve çalışmalarıyla 2 gün içerisinde 25-30’a yakın üye kayıtlarımız oldu. Benim sisteme girdiğim üye kaydı 1 günde 12 oldu. Halkımızda partimizin karşılığı çok fazla. Yönetim olarak bize sadece çalışmak düşüyor, daha fazla insanımıza ulaşmak düşüyor. Halkımıza gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi