Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afşin Olağanüstü Kongresinde başkanlığa seçilen Selçuk Gökdoğan mazbatasını aldı.

Hafta sonu Afşin Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongrede 1 oy ile başkan seçilen Gökdoğan, Afşin Adliye Sarayında düzenlenen törende mazbatasını Afşin İlçe Seçim Kurulu Müdürü Cihan Süt’ün elinden aldı.

Mazbata töreninin ardından ilçe binasında yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katılımıyla basın açıklaması gerçekleştiren Gökdoğan, “Mazbatayı tek başıma almaya geldim. Hafta sonu gerçekleştirilen seçim aile içi bir yarıştı. Benimle birlikte aday olan Bülent Şahan’a göstermiş olduğu nezaket ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Partimizi daha ileriye taşımak için her ikimizde aday olduk ve seçimi 1 oy farkla bizim yönetimimiz kazandı. Bu görevi Bülent arkadaşımızla paylaşmaktan onur duyarım.” diye konuştu.

Gökdoğan, “Sorumluluğumuzun farkında olarak bugünden itibaren çalışmalarımıza başlıyoruz. Görev dağılımının ardından Türkiye’nin en kritik seçimine Afşin’i hazırlamak için yapacağımız çalışmaları değerlendireceğiz. Bu bir devir daim. Bayrağı teslim aldık. Bundan sonraki amacımız bu bayrağı daha ilerilere taşımak. Partililerimizle birlikte bu görevi layıkıyla yerine getireceğimize inanıyorum. Partimizi iktidar yapmak için gece gündüz çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi